2018-05-07 10:10Pressmeddelande

Notified rekryterar ny marknadschef

Notified stärker sin verksamhet inom framtidens plattform för PR och kommunikation och rekryterar Leif Kajrup som ny marknadschef. Leif har lång erfarenhet från olika marknads- och kommunikationsroller och har de senaste tio åren varit en ledande talesperson för sociala mediers utveckling.

Vi är väldigt glada över att Leif har kommit till oss på Notified. Att han förutom sin breda erfarenhet redan är en inspiratör och förebild inom kommunikationsfrågor passar perfekt med Notifieds ambition att bli det självklara valet för dig som arbetar inom detta området, säger Marcus Norrving, VD Notified.

Leif har de senaste drygt 10 åren drivit egen byrå inom digital marknadsföring och arbetade innan dess i 16 år på Grey i Malmö. Med över 25 år i kommunikationsbranschen har Leif erfarenhet av att driva kommunikations- och varumärkesprojekt för både multinationella industriföretaget såväl som lokala småföretag och offentlig verksamhet.

Jag är sjukt taggad och stolt över att få vara en del av Notified. Notified är ett spännande företag som arbetar inom ett område som ligger mig själv nära om hjärtat. Jag var själv en tidig kund och har på så sätt kunnat följa företagets imponerande utveckling under lång tid, säger Leif.

Notified lanserade tidigare i år sin helt nya plattform som kombinerade verktyg för bevakning, kontaktdatabas för journalister, pressrum och analys. I takt med utrullningen av denna kommer kunder att erbjudas fortlöpande utbildning och inspiration kring hur man kan jobba med att stärka sitt eget kommunikationsarbete.


Om Notified

På Notified bygger vi framtidens kommunikationsplattform. Företaget NSO Group AB som äger Notified grundades 2009. Idag är vi ca 25 anställda på våra kontor i Stockholm och Malmö.

Kontaktpersoner

Marcus Norrving
CEO & Co-founder
Marcus Norrving
Marcus är VD och medgrundare.