2019-06-28 14:28Pressmeddelande

Notified och Springtime-Intellecta utser Årets digitala kommunikatör i Almedalen

För femte året i rad utses Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Priset tilldelas den person eller organisation som med hjälp av digitala kanaler varit mest tongivande och lyckats nå genom bruset under politikerveckan. Vinnaren presenteras den 4 juli kl 14 och utses av en jury.

Vinnaren behöver dels ha fått ett stort genomslag, men juryn ser även till kvalitet. Kriterierna för att vinna är att genomslaget ska ske under Almedalsveckan, i Almedalens anda och med hjälp av digitala kanaler.

Det offentliga samtalet pågår sedan länge huvudsakligen i digitala kanaler. Den som bäst behärskar att kommunicera på nätet har ett rejält försprång i opinionsbildningen och kommer i förlängningen att få störst genomslag för sina idéer. För att visa goda exempel på hur bra digital kommunikation ser ut delar vi för femte gången ut priset till årets digitala kommunikatör.
Hampus Brynolf, vice vd, Springtime-Intellecta

Priset delas ut av mediebevakningsföretaget Notified och kommunikationsbyrån Springtime-Intellecta. Bland tidigare års vinnare finns bland annat RFSL, Petter Stordalen, Gunther Mårder och Annie Lööf. Årets vinnare presenteras den 4 juli klockan 14.

Med hjälp av Notified kommer vi kunna kartlägga de digitala samtalen. Vi kommer att se vilka talare som skapat engagemang och identifiera de trender som varit utmärkande för Almedalen 2019. Detta kommer att vara till underlag för juryn när de ska fatta beslut och utse vinnaren.
Alexandra Bengtsson, Customer Success Manager, Notified


Juryn består av:

Hampus Brynolf, vice vd, Springtime-Intellecta

Alexandra Bengtsson, Customer Success Manager, Notified

Andreas Ekström, journalist på Sydsvenskan, föreläsare och författare

Ida Östensson, grundare av Make Equal och FATTA!

Jessica Schedvin, chefredaktör för Makthavare

Johannes Klenell, kulturredaktör på tidningen Arbetet

Lydia Wålsten, ledarskribent på Svenska DagbladetFör mer information, kontakta:

Alexandra Bengtsson, Customer Success Manager, Notified
Alexandra.bengtsson@notified.com
+46 76-318 50 05
Läs mer om var Notified håller hus i Almedalen 2019 här: www.notified.se/almedalen. 

Hampus Brynolf, vice vd, Springtime-Intellecta
Hampus.brynolf@intellecta.se
+46 70-873 33 34


Om Springtime-Intellecta
Springtime-Intellecta är en ledande strategisk kommunikationsbyrå med nytänkande rådgivning, visionära lösningar och kraft att genomföra. Vi har strategisk kompetens, kreativ höjd och kraft att genomföra våra idéer – vi gör skillnad på riktigt för vi förstår helhet. Vi tror att med den kraften kommer ansvar, för oss och för våra kunder, med ett ansvar att agera öppet, ärligt och för det goda samtalet. På så sätt är vi med och påverkar vår samtid till det bättre – varje dag. Byrån leds av Alexandra Kindbom och har 75 anställda. Springtime-Intellecta är en del av H&H Group, Sveriges största kommunikationsgrupp. Läs mer om byrån på www.springtimeintellecta.se.

 


Om Notified

Notified är en av marknadens mest uppskattade digitala plattformar för att lyssna, mäta och analysera allt om dig, ditt varumärke och din marknad i media så att du kan publicera och distribuera rätt budskap till de som är mest relevanta för dig. Som en del av West Corporation erbjuder Notified en heltäckande och diversifierade tjänst av högsta kvalitet - globalt.

Kontaktpersoner

Alexandra Bengtsson
Head of Customer Success
Alexandra Bengtsson