2016-09-19 13:20Pressmeddelande

Notified lanserar nyhetsrum - ett sätt samla alla omnämnanden i ett attraktivt flöde

Produktavdelningen på Notified jobbar ständigt med att utveckla Notifieds verktyg för att göra det både mer funktionellt, och även roligare att jobba i. En av årets största tillägg i produkten är ‘nyhetsrummet’ som innebär att användaren snyggt kan visa upp all information som samlats i Notifieds omvärldsbevakare. På så sätt blir det ännu enklare för varumärkets intressenter att förstå vad företaget faktiskt är och erbjuder.

Notifieds omvärldsbevakare samlar in nyheter och information från hela nätet, alltså alltifrån tidningar och bloggar, till sociala medier och forum. Som kund till Notified lägger man upp relevanta bevakningar, till exempel på sitt egna varumärke och sina konkurrenters, för att hålla koll på vad omvärlden säger. Nu kan man alltså i Notifieds verktyg även visa upp all information man samlar in, i ett nyhetsrum. Nyhetsrummet kan man sedan integrera på t ex hemsida eller intranät, för att omvärlden tydligt ska få se vad som sägs och skrivs.

Inte nog med att man kan få stoltsera med den spridning man har fått, man sparar även tid genom att använda material som andra har publicerat om ens varumärke. Om ens omvärld talar gott om en, är det ju toppen om även andra kan få se och höra det, säger Mattias Axelsson, CTO på Notified. Dessutom visar studier att exponering av detta slag ökar både förtroende och engagemang hos kunder, och det vill väl alla? fortsätter han.

I nyhetsrummet kan man dessutom pinna de mest relevanta nyheterna som man vill att de anställda ska ta del av och sprida vidare i sina sociala nätverk. Därmed samlar man alla relevanta nyheter i en intern portal. Det är enkelt att sätta upp och integrera ett nyhetsrum och givetvis har man som användare full kontroll över vilket innehåll som exponeras. 

Nyhetsrummet släpptes som en extra feature i förra veckan och finns att tillgå för alla som använder Notifieds mediebevakare. För mer information, vänligen kontakta oss på support@notified.com eller på telefonnummer 040-685 74 00. 


Om Notified

Notified is the first truly unified earned media communications platform. Founded in 2009, the company has helped thousands of brands to get closer to their audience and increase the reach of their content.