2020-05-11 05:40Pressmeddelande

Hon ska lyfta Intrado på den nordiska marknaden

Ann-Sofie Krol, tidigare CEO på byBricks Insight och styrelsemedlem i AMEC, kliver på hos Intrado som ansvarig för strategiska lösningar inom digital kommunikation i Norden. Rekryteringen blir ett första steg i Intrados utökade satsning på den nordiska marknaden. Ann-Sofie har sedan tidigare över 20 års erfarenhet av att stötta företag och organisationer inom marknadsföring och kommunikation med varumärkesbyggande, driva internt och externt engagemang och öka försäljning med hjälp av data och insikter.

Vi är riktigt glada över att få med Ann-Sofie på vår resa. Förutom hennes stora kunskap och erfarenhet av digital och insiktsdriven kommunikation passar hon med sin personlighet perfekt in i vårt team. Vi har ambitiösa mål om att positionera Intrado som det naturliga valet för digital kommunikation i Norden inom PR, IR och Digitala events. Här kommer Ann-Sofie vara en väldigt viktig drivkraft.


Peter Buregard - Sales Director Nordics


Som ansvarig för strategiska lösningar kommer Ann-Sofie Krol jobba med att få ut Intrados hela erbjudande på nordiska marknaden och hjälpa kunder att bli ännu starkare på insiktsdriven kommunikation.


Jag har letat efter ett sammanhang där man ser både den strategiska vikten som kommunikation har, där det finns en bredd i lösningarna samt att man har en tydlig ledstjärna i insikter, vilket jag tycker är nyckeln till kraftfull kommunikation och marknadsföring. Allt det finns hos Intrado. Dessutom har jag känt många i teamet länge och det känns fantastiskt att få vara del av ett team som alltid utstrålar glädje och extremt kundfokus.

Givet tiden vi lever i är jag givetvis extra glad för våra tjänster inom virtuella event och webcasting där jag hoppas få se flera nya kunder skapa säkra, välbesökta och välproducerade event ihop med oss.

 


Ann-Sofie Krol - Ansvarig för strategiska lösningar, Norden


Intrado har i dagsläget över 10 000 anställda och är ledande globalt inom lösningar för PR, IR och digitala events. Under april 2019 köpte Intrado upp Notified och erbjuder därmed även omvärldsbevakning och ytterligare lösningar för presshantering. 


Om Notified

Notified grundades 2010 och blev snabbt en uppstickare att räkna med i Sverige och runtom i Norden. Från början har vårt mål varit att skapa en unik plattform för folk inom PR och marknadsföring. En plattform som levererar ingående och värdefulla insikter från sociala medier, redaktionell press och etermedia. Kort och gott, en plattform som gör det möjligt att lyssna, analysera och distribuera slagkraftig kommunikation - i ett och samma integrerade flöde. I april 2019 köptes Notified upp av Intrado, en ledande aktör globalt inom digital kommunikation. För ytterligare information om Notified besök www.notified.se.