2018-10-18 07:00Nyheter

Notified utökar med bevakning i offentliga dokument

Notified, en modern plattform för effektiv mediebevakning och digitala PR utökar nu sitt erbjudande genom att även bevaka det som skrivs i offentliga dokument.

Det samlade värdet för offentliga affärer i Sverige uppskattas att uppgå till mer än 600 miljarder SEK. Genom att bevaka det som diskuteras, debatteras och beslutas i den offentliga sektorn kan företag få affärskritisk information innan någon av sina konkurrenter och på så sätt öka sina möjligheter att vinna affärer.

Nu kan Notified i samarbete med Tenfifty, som arbetar med avancerade lösningar inom AI, Machine Learning och Data Science, även bevaka offentliga dokument till våra kunder. Bevakningen täcker offentliga handlingar från såväl kommuner, länsstyrelsen, myndigheter, polis, domstolar och AP-fonder.

Genom att bevaka offentliga dokument ger vi våra kunder möjlighet att på ett strukturerat sätt få tillgång till information som annars är svår att tillgå, säger Peter Buregård, kommersiellt ansvarig. Det går helt i linje med vår ambition att erbjuda marknadens mest heltäckande bevakning och förse våra kunder med insikter som det ibland inte visste existerade. Det kan många gånger vara just den skillnaden som gör att man kan nå ut till nyckelpersoner och påverka viktiga beslut innan det är för sent.

 

Bevakning av offentliga dokument sker i samma användarvänliga gränssnitt som Notifieds övriga mediebevakning, och blir ett värdefullt tillskott till tjänstens redan starka erbjudande med tillgång till miljontals källor från nyhetsmedia, forum och bloggar till sociala medier och etermedia.

Ett av de företag som har börjat använda sig av tjänsten är Infracontrol.

Vi arbetar med att förenkla vardagen i kommuner och andra offentliga förvaltningar, och hittills är det drygt 140 kunder som använder vår tjänst för hantering av felanmälningar och driftlarm, säger Rasmus Höglund, interaktionsdesigner på Infracontrol. Möjligheten att kunna söka offentliga protokoll i Notified ger oss en överskådlig och unik inblick i vad som händer just nu och vad som planeras i framtiden, vilket ökar våra chanser att hitta affärsmöjligheter när rätt tillfälle uppenbarar sig.

Boka demo med Notified

Bevakning i offentliga dokument är en tilläggstjänst, men just nu får ni testa kostnadsfritt i 2 veckor. Givetvis får både nya och existerande kunder testa tjänsten!

Vill du veta mer om vårt erbjudande eller vill ha mer information, kontakta oss på NotifiedOm Notified

Notified är en av marknadens mest uppskattade digital plattform för att lyssna, mäta och analysera allt om dig, ditt varumärke och din marknad i media så att du kan publicera och distribuera rätt budskap till de som är mest relevanta för dig. Företaget NSO Group AB som äger Notified grundades 2009. Idag är vi ca 30 anställda på våra kontor i Stockholm och Malmö.

Kontaktpersoner

Marcus Norrving
CEO & Co-founder
Marcus Norrving
Marcus är VD och medgrundare.