2019-02-11 14:37Nyheter

Notified delade ut pris för årets smartaste digitala närvaro

Josefin Häggström och Leif Kajrup delar ut priset för årets smartaste digitala närvaroJosefin Häggström och Leif Kajrup delar ut priset för årets smartaste digitala närvaro

I veckan som gick hade vi på Notified det stora nöjet att som stolt sponsor till det stora PR-priset få vara med på prisutdelningen och dela ut vårt helt egna pris.

All eloge till Svenska PR-företagen som hade arrangerat en fantastisk kväll, med god mat, trevliga gäster och proffsig underhållning. Bidragen som tagit sig hela vägen till finalen höll hög klass och nytt för i år var att en förjury bestående av elever från Berghs fick vara med och göra sin bedömning.

Vårt pris, årets smartaste digitala närvaro, är ett pris där vi ville lyfta och premiera de som använt de digitala kanalerna på ett smart och effektivt sätt, med hög kreativitet, originalitet och engagemang. Bland finalisterna hade vi bland annat med vinnaren av stora PR-priset, ”Old Milk” av Edelman Deportivo för Coop Sverige men till slut föll vårt val på ”Circus Bisarr” av Welcom för Liseberg med motiveringen:

För att ha visat stort mod och vågat utmana traditionella och förväntade marknadsföringsstrategier. Genom att gå helt i motsatt riktning och våga bygga idén på att INTE få synas i den kanal som målgruppen är mest närvarande i, lyckades man ändå få organisk spridning. Med ett smart genomförande gick allt som planerat och de nådde ut bättre än förväntat och med ett tydlig resultat. Friskt vågat och väldigt skrämmande….

Läs mer om stora PR-priset och vinnarna på svenska PR-företagens hemsida: https://svenskaprforetagen.se/stora-pr-priset/

 Om Notified

Notified är en av marknadens mest uppskattade digital plattform för att lyssna, mäta och analysera allt om dig, ditt varumärke och din marknad i media så att du kan publicera och distribuera rätt budskap till de som är mest relevanta för dig. Företaget NSO Group AB som äger Notified grundades 2009. Idag är vi ca 30 anställda på våra kontor i Stockholm och Malmö.