2018-12-06 14:25Nyheter

Har ni genomfört ett fantastiskt PR-arbete under 2018?

Notified är stolt huvudsponsor till Stora PR-priset - branschens pris för ett utmärkt PR-arbete!

Stora PR-priset instiftades 2010 av branschföreningen Svenska PR-företagen. Med Stora PR-priset bedöms och belönas PR-insatser som har en välgrundad strategi och har givit bra resultat. Priset är ett sätt att visa vad professionellt PR-arbete kan åstadkomma och samtidigt göra PR-konsulters arbete mer tydligt och lättförståeligt genom goda exempel. Stora PR-priset arrangeras av Svenska PR-företagen och delas ut en gång per år.

I år har vi på Notified fått äran att dela ut ett eget pris till någon av de nominerade, “Årets smartaste digitala närvaro”, så om ni har gjort något smart och fantastiskt så tveka inte att nominera. Och du, det är inte bara PR-byråer som kan nominera, utan konsulter eller organisationer som själva har genomfört fantastiska PR-aktiviteter under året 

Vinnarna av Stora PR-priset 2019, samt silver- och bronspristagarna, kommer att krönas på ett event i anslutning till Svenska PR-företagens årsmöte i Stockholm den 7 februari 2019.

All information om Stora PR-priset inklusive hur man nominerar, tidigare vinnare med mera, hittar ni på https://svenskaprforetagen.se/stora-pr-priset/ 

Men skynda dig, och anmäl dig nu!
Anmälningstiden är förlängd till och med den 23:e december.

Årets smartaste digitala närvaro

Notified kommer att dela ut ett pris som går till det bidrag som nyttjat de digitala kanalerna på ett innovativt och kreativt sätt – lite utöver det vanliga.

Vi kommer bland annat att bedöma bidragets kreativitet i utförandet, originalitet och engagemang.


Du vet väl att Notified är en komplett PR-plattform för dig som vill jobba enkelt och smart med att publicera och distribuera era pressmeddelanden till de journalister som är mest relevanta för er? 

Kontakta gärna oss på support@notified.com om du vill veta mer om Notified Publish och Connect och hur du kan skapa ett modernt och dynamiskt pressrum på mindre än 5 minuter. Om Notified

Notified är en av marknadens mest uppskattade digital plattform för att lyssna, mäta och analysera allt om dig, ditt varumärke och din marknad i media så att du kan publicera och distribuera rätt budskap till de som är mest relevanta för dig. Företaget NSO Group AB som äger Notified grundades 2009. Idag är vi ca 30 anställda på våra kontor i Stockholm och Malmö.