2018-05-15 14:06Bloggpost

Vem blir årets digitala kommunikatör 2018?

Notified, tillsammans med Springtime, utser för fjärde året i rad Årets digitala kommunikatör i Almedalen. Blir det du?

Vem kan vinna priset?

Årets digitala kommunikatör är ett pris som delas ut till den person, event, kampanj, företag eller organisation som varit mest tongivande och en förebild inom digital kommunikation under politikerveckan. För att utse de nominerade till priset använder vi Notified för att fånga upp vilka som sticker ut i bruset. En jury går sedan igenom de nominerade och ser förutom till genomslag över kvalitet, kanalval och originalitet. Bra innehåll är grunden och om avsändaren är en mindre eller ny aktör viktas det upp.

I år består juryn av Adam HjortNotified/Sparkle, Karin Bäcklund, SpringtimeCamilla ErikssonRetorikiskaBeata WickbomItch/Hej Digitalt och Sepideh Imani, JM. 

Tipsa gärna oss i juryn direkt eller på #digkom18 om du eller någon annan gör en digital satsning i Almedalen som är värd att lyfta!

Här kan du läsa om hur Günter Mårder lyckades med bedriften att vinna priset som Årets kommunikatör två år i rad.


Tips från juryn!

Här är ett par tips från juryn för dig som vill vinna:

För mig är det viktigt att det är vara tydligt att man tänkt igenom sin kommunikation och har en kanalstrategi för att vinna priset.” 
Karin Bäcklund
”Var autentisk och transparent, både i kommunikation och utförande. Detta gör att du höjer både engagemang och genomslag.” 
Adam Hjort
”Se till att ditt budskap berör och förför. Det är så du skapar en snackis som sprider sig.” 
Camilla Eriksson


Om Notified

På Notified förser vi tusentals företag världen över med våra verktyg för att de enklare och snabbare, genom rätt information, ska kunna fatta välgrundade beslut och kommunicera rätt. Företaget NSO Group AB som äger Notified grundades 2009. Idag är vi ca 30 anställda på våra kontor i Stockholm och Malmö.